PM International office

PM International is een bedrijf dat actief is in meer dan 30 landen. In 2011 heeft PM een award ontvangen voor het meest innovatieve middenkader bedrijf in Duitsland. De producten die PM ontwikkeld zijn in een woord geweldig. Ze zijn uniek, werken onmiddellijk en zijn natuurlijk. Over de hele wereld worden dagelijks de producten van de Fitline en Beautyline serie door miljoenen mensen gebruikt. PM heeft een uniek concept ontwikkeld waardoor de producten enkele minuten na gebruik al resultaat tonen. PM heeft op meer dan 45 producten patent gekregen. Hierdoor zal geen enkel ander bedrijf deze unieke producten mogen namaken. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Dat is de focus van PM International.

Het doel van de producten is om jou beter te laten voelen, meer energie te krijgen, je jonger te laten voelen en zelfs af te vallen! Naast deze redenen waarom je eigenlijk al de producten zou moeten gebruiken, heeft PM International een uniek programma dat jou de kans geeft om een extra inkomen te genereren. Wil je meer weten over deze unieke kans? Kijk dan op de link onder de video.

PM International Independent Distributor

 

PM International’s Fitline Serie

De producten van PM International’s Fitline serie bestaan uit voedingssupplementen met hoge kwaliteits standaarden. De producten helpen dagelijks vele mensen om beter te leven, gezonder te worden en af te vallen. Het is allemaal mogelijk met deze geweldige producten. Dankzij het Nutrient Transport Concept(NTC) is het mogelijk direct resultaat te zien na het gebruik van de producten. Het NTC is ontwikkeld door PM International’s eigen wetenschappers en expertteam. Samen zorgen zij ervoor dat de producten werken en jou een geweldig resultaat bezorgen.

Al snel zal je je beter voelen met Fitline. Deze producten geven je, zowel fysiek als mentaal meer energie. Ongelofelijk maar waar. Vooral onder de top atleten zijn ze erg populair. Over de hele wereld worden de producten door vele sportprofessionals gebruikt voor het verkrijgen van meer energie en kracht. Het is niet voor niets dat zij zo’n geweldige prestaties kunnen neerzetten.

Vind hier alle producten van PM International

PM International - Fitline

 

Hoge kwaliteitsstandaarden

Alle producten van PM International zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben vele certificaten en patenten. Deze zijn alle onder toezicht van verschillende standaarden en kwaliteitscontrole instituten. De kwaliteit dient zo hoog te zijn omdat dagelijks miljoenen mensen gebruik maken van deze geweldige producten. Gelukkig weet PM maar al te goed hoe dit moet.

BeautyLine

De BeautyLine van PM International bevat cosmetica van hoge kwaliteit. Net zoals de producten uit de Fitline serie, zijn ook deze producten gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. De BeautyLine producten zijn ontwikkeld met het Nutrient Transport Concept en zorgen voor direct resultaat. Je zult onmiddellijk voelen hoe deze producten jouw huid verzachten en tegelijkertijd weer opladen. PM heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van cosmetica.

Probeer Fitline Nu!

Vragen? Neem contact op.