Weight Management

Door de jaren heen is de kwaliteit van ons voedsel erg achteruit gegaan. Groente en fruit bevatten nauwelijks nog de voedingsstoffen die uw lichaam zo ontzettend hard nodig heeft. Hierdoor heeft uw lichaam veel moeite om het overgewicht te bestrijden.

De Fitline producten bevatten stuk voor stuk de voedingsstoffen die uw lichaam zo hard nodig heeft om gezond te blijven. Krijgt uw lichaam eenmaal deze stoffen binnen, dan is het lichaam gereed om te gaan strijden tegen overgewicht. Overgewicht is een groot probleem in onze maatschappij, anderhalf miljard mensen op de wereld hebben last van overgewicht. Dit is een stijging van 23 procent sinds 1980.

Hoe helpen Fitline producten u met het afslank process?

Zoals u waarschijnlijk nu duidelijk is geworden, heeft overgewicht te maken met een tekort aan vitaminen en mineralen. De boosdoener hiervan is onder andere de slechte kwaliteit van het voedsel.

Door het gebrek aan voedingsstoffen in onze hedendaagse supermarkt producten krijgt uw lichaam geen tot onvoldoende voedingstoffen binnen. Het lichaam blijft honger lijden totdat het al deze voedingsstoffen heeft binnen gekregen. De Fitline producten geven u alle benodigde voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

Wanneer u zich gaat focussen op het afslanken van het lichaam adviseren wij u om de Fitline Groumet Shake tot u te nemen.  Deze Fitline Shake is onmisbaar bij het afslanken. Een perfecte maaltijd vervanger en levert alle essentiële voedingsstoffen bij een minimum aan calorieën. De Fitline Shake is in allerlei smaken te verkrijgen.

Naast het gebruik van de Fitline Shakes kunt u als extra aanvulling de Fitline Basics nemen. De Fitline Basics is de basis voor een gezond lichaam en tevens een grote ondersteuning tijdens het afslank proces. Dit product is een natuurlijk concentraat uit verschillende fruit- en groentesoorten, kruiden, vitamines en sporenelementen.

De Fitline Activize Oxyplus zorgt voor hogere prestaties. Naast het bevorderen van prestaties zorgt dit product ook voor de verbranding van koolhydraten en vetcellen. De Fitline Restorate ondersteund het afslank proces door de afbraak van vetcellen.

U kunt het afslank process extra stimuleren met de Fitline HerbaSlim Thee. Deze lekkere thee helpt u om de gifstoffen makkelijker uit uw lichaam te verwijderen.