Top Sport

De Fitline producten worden over de hele wereld gebruikt door sporters en topatleten. Tijdens het sporten moet uw lichaam een flinke prestatie kunnen geven. Fitline Activize Oxyplus is het ideale product voor het krijgen van geestelijke en lichamelijke energie. Activize Oxyplus zorgt ervoor dat uw lichaam in staat is beter de werkstoffen te kunnen transporteren naar de cellen die het nodig hebben. Niet alleen werkstoffen worden sneller en beter getransporteerd, maar ook zuurstof bereikt eerder de plaats van bestemming. Dit resulteert in het kunnen leveren van hogere prestaties. Na enkele minuten bent u al in staat om hogere prestaties te leveren. Tevens ondersteund Activize Oxyplus de afbraak van vetcellen.

Ons lichaam kan het minst lang zonder zuurstof. Bij alles wat uw doet heeft uw lichaam zuurstof nodig. Voedingstoffen ( koolhydraten en vetten ) worden getransporteerd naar de cellen en omgezet in energie. Hierbij is veel zuurstof nodig. Zonder zuurstof is er een slechte verbranding. Wanneer er een slechte zuurstof toevoer is zullen al snel gifstoffen worden vrijkomen. Door het leveren van een voldoende zuurstof, wat wordt bereikt door Fitline Activize Oxyplus, zal een optimale verbranding plaatsvinden. Door deze optimale verbranding kan uw lichaam maximaal presteren.

Naast het optimaal kunnen presteren is het ook belangrijk om eventuele vrijgekomen gifstoffen te kunnen afvoeren en spieren te ontzuren. Fitline Restorate zorgt voor het afvoeren van gifstoffen en het ontzuren van spieren.